Zorgsector

De Hazelaar

Het woonzorgcentrum en het centrum voor kortverblijf zijn verspreid over het gelijkvloers en de twee verdiepingen. Vele kamers hebben zicht op de grote tuin. Ook de bewoners van assistentiewoningen De Linde genieten van wonen in het groen. Zij kijken uit op de tuin en wonen toch vlakbij alle faciliteiten. De bewoners van assistentiewoningen Lentedauw kunnen vanuit hun woning dan weer het levendige dorpsgebeuren van Kontich volgen. Het centrum voor dagverzorging De Wilg is gelegen in een apart gebouw met eigen tuin en vlotte toegang via de Drabstraat.

Voor dit project stond het Epacq team in voor:
epacq-energie-normering-en-certificering-projectfiche-epb-verslaggeving-woonzorg-campus-de-hazelaar

Breugelkind

Infano betekent ‘kind’ in het Esperanto en is de toepasselijke naam van de grootste sociaal ondernemer op de markt van kinderopvang in België. In de meer dan 140 opvanglocaties over heel Vlaanderen en Brussel vangt Infano vzw elke dag zo’n 18.000 kinderen op. En voor de meer dan 550 medewerkers is een ding belangrijk: het kind centraal zetten.

Bron: https://www.infano.be

Voor dit project stond het Epacq team in voor:
epacq-projectfiche-epb-verslaggeving-vzw-breugelkind

Bloemendal

Een rustige, groene omgeving. Het rusthuis ligt middenin een groene omgeving; het is een plek waar de bewoners samen met andere leeftijdsgenoten vele mooie momenten kunnen beleven. “Bloemendal” heeft een capaciteit van 105 woongelegenheden, waarvan 55 “RVT-bedden” bestemd voor zwaar behoevende personen.

Voor dit project stond het Epacq team in voor:
epacq-projectfiche-epb-verslaggeving-vzw-bloemendal